keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kaikenlaista harmia

En vieläkään ole ehtinyt lukaista läpi noita kommenttien materiaaleja, mitä tulee siihen pöllyämiseen. Tänään kävin kuitenkin tarkastelemassa huudeja "sillä silmällä". Ja pöllyäähän tuolla. Liikennettä oli melkoiseti työmaalla sinä vähäisenä aikana jonka huudeilla hengasin..
kuva Kastinsillalta 23.4.14
  Lastattiin ja kuljetettiin. Yhden kuorman lähtiessä ajoi jo toinen auto tilalle.

kuva kotipihalta 23.4.14
Kadut, se asfaltoitu osuus Soukanlahdenkadusta, Leppäkatu ja Lapintiekin olivat pölyssä. Ei ainakaan ihan justiin oltu putsattu mitään. Kiinnitin huomiota myös siihen, että rakennusten ikkunat olivat myös samassa jamassa kuin omani. Kohta tuskin näkee läpi. Onhan ikkunani aina keväisin, katupölyn putsauksen aikaan, hiukan tavallista likaisemmat, mutta tämä pölymäärä painii kyllä ihan eri sarjassa. Kuin ei olisi ikkunoita vuosikymmeniin pesty. Enkä kyllä ihan heti aio muuten pestäkään. Turhaa hommaa olisi nimittäin se.

Jututin yhtä tunnelimiestä kevyenliikenteenväylän avaamisesta Soukanlahdenkadulta Kaarikadulle. Sanoin, että asukasillassa oli vähän lupailtu, että kohta kevyenliikenteeväylä avattaisi taas. (Ellei tule mitään mutkia matkaan.) Tiedustellessani joko kohta pääsisin kotiini tätä kautta, tunnelimies sanoi, että ehei, siihen menee kaaauan aikaa vielä. Ei ollut kovin puhelias hän enkä lopulta saanut vastausta siihen, miten kauan on kauan. Mutta ei tarvi siis vissiin vielä lähiaikoina yrittää Kaarikadulle tuota kautta. Höh.

 Tänään muuten iltaräjäytys meni (ensimmäistä kertaa) pitkäksi. Pitkin iltaa oli porattu ja kun klo 21.59 vaimeasti kumisi, se samainen kumina, joka ennakoi aina räjäytystä, ihmettelin kovasti, kun rytinää ei tullutkaan. Paitsi viiden minuutin kuluttua. Klo 22.04. Ai, ai. Yli meni, että rytisi, kirjaimellisesti. Siellä oli vissiin jotain hässäkkää sitten. On täytynyt olla. Kun jättää asiat viimetippaan, voi yllätyksen sattuessa joutua hiukan venyttämään työaikarajoja. Soo, soo. (Itse lukeudun kyllä näihin viime tipan ihmisiin, mitä deadlineihin tulee. Mitä sitä suotta hötkyilemään. Mutta ei puhuta nyt siitä. Hihi.)
No, täytyy sanoa, että itseäni ei tämä ylitys nyt liiemmin hetkauttanut. Ihmettelin vain lähinnä mitä siellä oikein tapahtui. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun räjäytykset eivät osu klo 7-22 väliin. Ja noita paukkuja on kyllä tullut jo vaikka millä mitalla.

Ääk, nyt täytyy kyllä lujaa vauhtia lähestyä sänkyä...huomenna on aamuvuoro!
Tunnelinsuu vaikenee, mutta vain hetkeksi.   ;)

                                                     Pölyisin terveisin, Anuliina

Ai niin juu, minulla olikin jo tallennettuna kirjanmerkeissäni jo nämä Tampereen kaupungin ympäristönsuojelumääräykset, jotka ovat siis tulleet voimaan 1.7.2013. Tälllään ne nyt vielä tänne, jos joku haluaa niihin tutustua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti