keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kaikki kolme työtunnelia ovat saavuttaneet liikennetunnelin

... sanoo Liikennevirastokin sivuillaan. Samaisilla sivuilla infotaan taas asukastilaisuuksista seuraavasti:

"Ajankohtaista
Asukastilaisuudet allianssin toimistolla klo 16.30-18 Erkkilänkatu 11 (PMK:n talo, sisäpiha) seuraavasti:

  • Santalahden alueen asukkaat, maanantai 7.4.2014
  • Tunnelilinjalla asuvat, tiistai 8.4.2014
  • Nasitenlahden alueen asukkaat, keskiviikko 9.4.2014
Tilaisuuksissa kerrotaan hankkeen nykytilanteesta, tulevista uusista työvaiheista ja liikennejärjestelyistä sekä tiedonsaantimahdollisuuksista."

Elikkästäpäs tiedätte mistä minut löytää 9.4. klo 16.30-18. Nähtäväksi jää miten kärkkääksi tunnelma kohoaa asukkaitten puolelta ja miten siihen vastataan... Jännännää...


Niin joo. Tänään veljeni kaksi vanhinta lasta (10-v. ja 8-v.) olivat kyläilemässä täällä ja ounastelin, että räjäytykset saattaisivat osua vierailun ajankohtaan. Lapset ihan toivoivatkin tätä tapahtuvaksi ja pelattiinkin illemmalla siinä sitten korttia ikkuna rakosellaan, ettei varmana menisi varoitusäänimerkki ohi korvien -niin, ettei ehtisi yhtään valmistautua. Noh, veliseni tuli sitten hakemaan lapsensa kotiin ja siinä heidän lähtöä tehdessään hälytys pärähtikin ilmoille. Voi sitä innokkuutta mikä räjäytyksistä ja tärinöistä aiheutui. Poikanen juoksi vielä pihalla aidalle katsomaan tunnelinsuulta kohoavaa savupilveä. Itse en osaa olla ollenkaan yhtä liekeissä. En ole osannut vielä kertaakaan enkä taida oppia olemaankaan. I wonder why? ;)

Mököpeikon  pesäkolo nousi nyt jostain syystä mieleeni. (Yksi Soiva Siili -lastenorkesterin viisuista.) Ehkä se johtuu tuosta "Mököpeikon pesässä on tumma, tumma tunneli" -kohdasta.

Voi kunpa olisikin noin sympaattinen asia tuo tunneli -kuin on siis tämä laulu. Ja kunpa vain pystyisikin suhtautumaan siihen ihan vaan asenteella, että "VAU! Ihanku ois ilotulitusta tässä jalkojen alla!" Ja vain pötköttää pesäkolossaan, jossa olisi vain hyvä olla.

Mutta ei... kyllä on vaikeaa se sellainen kepeys näissä tärinöissä. Yritetään nyt kuitenkin. Ilon kautta. Yeah right.. Eiku. ;)
kuva wikipediasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti