tiistai 24. kesäkuuta 2014

Hei, me rusnataan

funny-pictures.picphotos.net
Joskus, kun se tulee jostain kauempaa, sitä ihan joutuu miettimään onko se rusnausta ollenkaan. Mutta tää oli nyt tosi helppo. Kyllä rusnataan. Alkaen klo 3.14.

Tässä on ollut nyt muutenkin hiukan hanakampi yö tämän nukkumisen suhteen, niin nyt en vaan pystynytkään  nukahtamaan uudestaan. Ja kuuluuhan tuo nyt hyvin paljon selkeämmin kuin ne viimeaikaiset rusnaukset. Miksi ne minun vaatehuoneeseeni on taas siirtyneet?

No, nyt kun täällä taas luuhaan, niin mainittakoon, että koitin illalla hiukan googlailla sitä puhallinkoneistoakin, mutta se osoittautuikin melko mahdottomaksi tehtäväksi. Ei ole tietoa saatavilla noin niin kuin yleensäkään. Tai no olisi varmaan ollutkin, mutta en ryhtynyt lukemaan mitään englanninkielisiä PDF:iä. Sentään. Joku raja tähänkin touhuun. ;)

Tunneli varustetaan koneellisella ilmanlaadun hallintaan käytettävällä puhallinjärjestelmällä. Tulee impulssipuhaltimet, erilliset ilmanvaihdon konehuonerakennukset ja poistoilmapiiput. Tämä on selvä. Meillä on myös niin pitkä tunneli, että tarvitaan konehuoneetkin. Pikkuiseen tunneliin olisi voitu asentaa impulssipuhaltimia ilman konehuonetta. Tämänkin opin. Hihi.
Päädyin lopulta lukemaan juttuja suuntapaine- ja tunnelipuhaltimista. Lopetin. ;)


No niin, nyt olis sitten tunti lusittu rusnausta. Taidan siirtyä sänkyyn, ehtii vielä pari tuntia nukkuakin.. Ehkä.

Mainittakoon nyt vielä, että hermoa ei kiristä -ihme kyllä. Huomenna voi olla eri juttu.  Toisaalta yhden yön pärjää nukkumattakin, ja huominen saattaakin olla hysteeristä hihitystä. Sori työkaverit. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti