tiistai 10. kesäkuuta 2014

Plop, plop...

trebleandbasics.com
Eihän täällä olekaan päivällä juurikaan meteliä, ainakaan mitenkään mainittavaa metakkaa. Hmm.. Vaikka tämä nyt onkin vain yhden päivän otanta, niin voinen tuudittautua ajatukseen, että loma voi sittenkin olla ei-niin-epämiellyttävä kotioloissakin. Voi olla, että toiset päivät ovat parempia kuin toiset, mutta tämä päivä on ainakin ollut ihan jees. Mukavaa.
Ne ovat myllänneet nyt enemmän tuolla entisellä ratapihalla, tunnelin suuaukon edessä. Tunnelissa on ollut melko hiljaista. Mitä nyt välillä jotain outoja kumahteluja, mutta ei mitään mainittavaa päristelyä tai kopistelua.

PAITSI taas viime yönä. Tällä kertaa en herännyt ääniin, olin jo valmiiksi vielä hereillä. (Minilomaminiloma!!!) Minuutin yli neljä alkoi kopse. En voi uskoa, että se olisi tuolta eteläisen ajotunnelin länsiperästä kantautuvaa rusnausta. Taas reilu puoli tuntia kopsui melko kirkkaasti. Viime viikolla kopse alkoi kuudelta ja kesti suunnilleen puoli tuntia. Silloin räjäytykset tulivat iltakympiltä, eilen suunnilleen ysiltä.
Sen täytyy sitten kai olla peräisin lastauksesta. Miten se voikin kantautua tänne?! Miksi, oi MIKSIIII?!

No, siitäkin kai sitten päästään, kun louheet eivät kasaudu enää kiinteistömme lähettyville. Mikä muuten saattaa olla tilanne jo melko piankin, koska louhintapalloja vain ropisee seurantapalveluun. Plop, plop... JEI! :)

louhintatilanne Naistenlahdessa 10.6.2014
Huomenna asukasillassa kuullaankin sitten faktaa louhinnan etenemisestä. Etenee se. Kyllä. Koko ajan.

Eipä tässä muuta. Toivottavasti tämä ei nyt sitten taas ole vain tyyntä myrskyn edellä. Ei ole, sovitaan niin. ;)

Huomiseen!

                        -Anuliina

EDIT 21.38. EIKU! Pitikin käydä lisäämässä, että kyllä ne alkoivat sitten poratakin, melkein heti, kun olin julkaissut postin. Poraus kuului melko voimallisesti, joten ounastelin sen tulevan jostain lähempää... Melkoset tärinätkin oli sitten taas juuri äsken. Livahti muutama voimasanakin siinä tuoksinnassa. ÄÄK, nyt taas meinaa tuntua, ettei tämä lopu ikinä...Toisaalta, mitä useammin paukkuu ja tärisee tässä huudeille, sen nopeammin tämä on ohi. Tai jotain.
Kun nyt en vaan heräis niihin lastauksiin tms. yöllä, kun huomenna on kuitenkin aamuvuoro. Ja asukasiltakin on. Vaikka kai sinne nukkumaankin tietysti voi mennä...

EDIT. klo 5.58 Huomenta! En herännyt mihinkään ääneen. JEI! :) Kyllähän siellä joku hommissa on, kuulen kyllä. Mutten minä siihen herännyt. Kai. Itse asiassa köllin tuossa äsken parikymmentä minuuttia hereillä ja kuuntelin... Kuulosti siltä, että... tiedättekö sen äänen, kun soutelee matalahkossa vedessä ja veneen pohja ottaa aika ajoin  kosketusta kivikkoon? No, siltä se tänään kuulostaa. Mielikuvaharjoituksia aamupuhteiksi. ;)
Enköhän minä tästä päivästä selviä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti