keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Aamuisia kuvatuksia

Aamulla lähdin kotoa vähän aiemmin kuin olisi pitänyt, joten kiersin tunnelityömaan kautta. Kun aikaa kerran oli. Ja valoa. Olin jo havainnut keltaliivisiä ihmisiä kuljeskelemassa huudeilla ikkunastani aamusella, joten en ollut lainkaan yllättynyt siitä, että siellä oli väkeä ihan hirmuisesti. Oli keltaliiviä ja oranssiliiviä. Tunnelimiehiä siis,  ihan pilvin pimein. Ainakin vähintään kuussataa. Saattaa sisältää pienen tunnelielämälisän. ;) Saapastelin tukimuurille zoomailemaan.Työmaakin pullisteli erilaisista koneista. Puoli yhdeksältä melkoista trafiikkia työmaalla -sekä ylhäällä että alhaalla. 
Naistenlahden tunnelityömaa tukimuurilta 5.11.2014
*Zoom*
Naistenlahden tunnelityömaa, eteläisen ylikulkusillan purkua 5.11.2014
Ilmoilla kävi kova pajatus ja oli pölyisää. Kuva Soukanlahdenkadulta, sieltä alapäästä. Silmiä piti oikein siristellä, ettei kalliopölyhiukkaset tunkeutuneet silmiini. Selvisin kuitenkin oikein hienosti! ;)
Naistenlahden tunnelityömaata 5.11.14, kauheasti hässäkkää näillä huudeilla
Kipaisin vielä tirkistysaukoille Kastinsillalle. Saattaa olla, että nämä ovat viimeiset lumettomat työmaakuvat vähään aikaan. On nimittäin lupailtu hiukan lumisadetta seuraavina päivinä. Satun tietämään, minun täytyy olla näistä lumijutuista kartalla, eikä vähiten työni vuoksi. ;)

Naistenlahden tunneltyömaa 5.11.2014 Kastinsillan tirkistysaukosta.
Naistenlahden tunnelityömaa 5.11.2014 Kastinsillan tirkistelyaukosta.
 Sitten lähdin töihin. Päivällä täällä meidän kiinteistössä oli käynyt nuohooja. Jätin hänelle terveisiä tuosta kaakeliuunistani. Lähinnä, että uskaltaako sitä nyt käyttää... Naapuri kipaisi äsken kertomassa minulle, että nuohooja oli ollut sitä mieltä, että hormi tuntuisi olevan kunnossa, ainakin nuohouksen perusteella. Hänestä kaakeliuunia voisi siis käyttää. Which is nice! :) Saatan jopa siis uskaltaa käyttää uunia jo ennen kiinteistömme kuntokartoitusta.

Seurantapalvelutilanne ollut pysynyt samana täällä jo ihan kauan. Homma ei etene. Tässä meidän tunnelissa siis. Enkä tiedä kauanko saadaan vielä odotella. Tai koska taas jysähtää. Vielä kuitenkin näyttäis olevan louhimatta nää meijän kulmat. No, kattellaan.
Seurantapalvelu Louhi, tilanne 5.11.2014
Huuhaa. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.
                                                                 -Anuliina

Ps. Alkaa muuten tuo kymppitonnin kävijämäärän raja jo häämöttää... On tää melkosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti