sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Seesteistä -which is nice

Hui hai. Pikkujoulusia on pidellyt. Ja kiirettä siinä samalla. Tunnelielämä on ollut aivan seesteistä eikä mitään höpistävääkään tunnelin tiimoilta oikein ole. Tänään kerkesin/muistin sentään ottaa muutaman kuvan tännekin. Aamulla, tai päivää se kai jo oli, sateli lunta ja näkymä pihalta oli taas hiukan erilainen kuin tavallisesti. Ja työmaalla näkyi renkaan jälkiä. -Sunnuntaina!!
Pihanäkymä 23.11.2014
Hengailtiin päivä kaupungilla ja kotiin tullessa oli jo pimeää. Silti sain siitä myllätystä ja räjäytellystä tunnelin pihamaastakin paremman kuvan (kuin viimeksi asian havaittuani.) Nyt nimittäin muistin pysähtyä ajoissa, ennen muuria, kuvaamaan.
Naistenlahden tunnelityömaa 23.11.2014
Siinä se. On siellä räjäytelty.

Sunnuntaisin tunnelista ei milloinkaan kantaudu ääniä eikä mitään liikennettäkään oikein ole havaittavissa, ei  edes työmaalla. Lumessa siis kuitenkin näkyi auton jälkiä. Ja itse asiassa näin minä yhden ajoneuvontapaisenkin ajelevan ulos tunnelista. [Sellainen jonkin sortin pikkuinen nosturi missä ei ollut varsinaista ohjaamoa lainkaan. Vain se nostolava ja... No, vähän niinku olis jostain Star Warsista ollut se vehje. Ihan itsekseen kulki. :D No, joo-joo... Kyllä minä tiedän, että sillä tunnelimiehellä siellä nostolavalla oli joku ohjain.] 
Niin, että kyllä tuolla alhaalla jotain sittenkin tehdään myös sunnuntaisin. Ja se on nyt sitten sitä ihan oikeasti melua aiheuttamatonta työtä. Ihan ilman sitaatteja. :)

Töissä muuten yksi lapsi iloitsi minulle (kun me aina välillä jutellaan tunnelista -se on vähän niinku meidän juttu, vietetään tunnelielämää kumpikin, ollaan vaan eri päistä tunnelia) "kokonaan uulesta sillasta, joka on tullut meilän kolin vieleen. Nyt me kuule päästään siitä suolaan Pyynikille." Että tuli se työnaikainen kevyen liikenteen ylikulkusilta Santalahteen ihan tarpeeseen sitten vissiin. :D

Jokohan ensi viikon asukastiedotteessa kerrottais tunnelien puhkaisun ajankohdasta jotain. Jännittää ihan. Nyt alkais ajat olla käsillä. Minusta. 

Ei mulla taas muuta.
                                            -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti