perjantai 7. marraskuuta 2014

Oho! Asukastiedote perjantaina!

Olen hämmentynyt. Nyt ne on ruvenneet ihan villikoiksi: Liikenneviraston sivulle on tänään tällätty asukastiedote. Asukastiedote 7.11. ja ajankohtaista osio kertoo seuraavaa:

"Ajankohtaista
Liikennetunneleiden louhinta on puolivälissä. Eniten valmista tunnelia on Näsinkallion työmaalla. Naistenlahdessa liikennetunnelin suuaukon edustan betonirakenteet ovat viimeistelyä vaille valmiit ja Santalahdessa tehdään syksyn viimeisiä päällystystöitä. Lisää tietoa viikon 46 töistä alla olevan linkin asukastiedotteesta."

kuva(kaappaus) Liikenneviraston sivulta 7.11.2014
 Liikennetunnelia on louhittu yhteensä 2305 metriä, mikä on noin 52 % louhittavasta kokonaismäärästä. Näsinkallio on louhinnan osalta pääpaikka. Siellä tunnelia on louhittu jo yli kilometri.

Naistenlahti:
  • Soukanlahdenkatu on avattu liikenteelle. Meluaita on vielä rakentamatta. Se rakennetaan vuoden 2015 aikana, kun selviää mitä taideohjelma tuo mukanaan.
  • Liikennetunnelin suuaukon betonirakenteet ovat viimeistelyä vaille valmiit.
  • Naistenlahden eteläisen ylikulkusillan purkutyöt ovat sujuneet suunnitellusti ja jatkuvat vielä muutaman viikon.
Santalahti:
  • Santalahdessa alkaa viimeinen päällystysrupeama ennen talven tuloa. Työlistalla ovat mm. Onkiniemenkadun jalkakäytävän päällysteaukot ja kääntöpaikka, Sahansaarenkatu sekä Simppoonkadun kerrostalojen edustan päällysteaukot. Päällystystöitä tehdään sääolosuhteiden sallimissa rajoissa.
  • Työnaikaisen kevyen liikenteen ylikulkusillan rakentaminen Rantaväylän yli on aloitettu Haarlan kiinteistön ja työmaatukikohdan välissä. Silta valmistuu marraskuun aikana. Uudesta kevyen liikenteen reitistä ja muuttuvista Rantaväylän bussipysäkeistä tiedotetaan ennen muutosten voimaantuloa tarkemmin.
  • Laajentuvan työmaakaivannon pontitusta ei tehdä lauantaisin, vaikka edellisessä asukastiedotteessa niin kerrottiinkin. Päivittäinen työskentelyaika ma- pe on klo 7-18.

Pitäisi varmaan käydä kurkkimassa tuolla Santalahdessa, kun siellä tapahtuu näköjään kanssa kovastipaljon asioita. Millään ei vaan ole asiaa sinne suunnalle, niin jää kokonaan stalkkaamatta ne huudit. ;)

Minä lähden nyt katsomaan yhtä uutta pikkuihmistä, uusinta tädin kultaista. ♥ Ja muutamaa muutakin kultaista tyyppiä siinä sivussa. Tietty.

                                           -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti