sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Rakas tunnelipäiväkirjani...

ONNITUKSIA! Tunnelinsuulla tuulee 1-v.
Wohoo, hurjasti onnituksia! Olet ollut olemassa nyt vuoden. Oikeastaan eilen oli varsinainen vuosipäiväsi, mutta ei se ole niin justiisa. Synnyit siis hieman minun tunnelielämäni alkamisen jälkeen. Vuodessa on tapahtunut paljon, ja olenkin vuodattanut tunnelmiani sivuillesi.. Hmm.. itse asiassa nyt juurikin 200 kertaa. Melkoisesti siis on ollut tunnelmia kerrotavana..

Paitsi onnitella, haluan siis myös kiittää sinua. Kiitos, että olet. Ilman sinua pääni olisi saattanut laueta  liiallisesta miettimisestä ja asioiden pyörittelemisestä vain mielessäni. Kiitos, että olen saanut vuodattaa sydänvereni sivuillesi ja samalla ulkoistaa omat ajatukseni ja näin helpottanut ajoittaista sekasortoa pääni sisällä. Tällä hetkellä tunnelmat ovat olosuhteisiin nähden hyvät. Ei mitään suurempia ahdistuksia tai asioita mieltä painamassa. Viime aikoina olenkin lähinnä keskittynyt seurailemaan melko seesteisellä mielellä tunnelielämää täältä ylhäältä, Tunnelinsuulta.

Vuoden päästä oletkin jo keski-ikäinen ja siitä sitten alat elellä elämäsi ehtoopuolta (jos aikataulussa pysytään), toivottavasti saat tehdä sen suhteellisen rauhassa. Tai sitten elelet vielä useita vuosia, mutta ounastelisin, että sisältösi tulee siinä tapauksessa hieman muuttumaan. You never know.

                                                 ♥:lla  -Anuliina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti