maanantai 19. tammikuuta 2015

Heikkoja jäitä ja asukastiedotteita

Varokaa heikkoa jäätä! (kuva: wikipedia)

Asukastiedote 19.1.2015 löytyi taas Liikenneviraston sivulta.

  • Kaikilla työmailla jatkuvat viime viikolla alkaneet työvaiheet: Suuaukoilla liikennetunnelien avauslouhinnat (Santalahdessa ja Naistenlahdessa louhitaan työmaakaivannon suuntaan liikennetunnelien avaamiseksi), Paasikivenkadun risteyssillan alusrakenteet, avolouhinta valtatien eteläpuolella Tunturipuiston kohdalla ja Naistenlahden aallonmurtajan jatkaminen tunnelilouheella.
  • Talvesta johtuen työkoneita joudutaan aamuisin tyhjäkäyttämään, jotta ne ovat toimintakunnossa töiden alkaessa klo 7. Tyhjäkäyntiajan pituus riippuu pakkaslukemista ja voi kovilla pakkasilla olla jopa tunnin. [Havahduin tänä aamuna koneiden käyntiin hyrähtämiseen. En tosin tiedä oliko välissä  pari  minuuttia vai pidempi aika (saatoin nukahtaa välissä?), mutta kohta seiskan sarjat taas kumpusivat jostain kaukaa. Muistaakseni klo 7.03 pärähti pora käyntiin. Melkein meinasi hymyilyttää. Kun se on kuulkaas kohta ohi. Ja tiesin, että minulle jäisi tunti aikaa keitellä ja hörppiä rauhassa kahvia ennen töihin lähtöä.]
  • Seuraava asukastilaisuus on tiistaina 27.1.2015 klo 18-20 allianssin toimistolla osoitteessa Erkkilänkatu 11 (PMK:n talon sisäpiha). Tällä kertaa tilaisuus on koko hankkeen vaikutusalueen asukkaille yhteinen.
  • Vesistötäyttöjen ja koko Naistenlahden sataman alueella jäät ovat heikkoja. Näillä alueilla jäällä liikkuminen on kiellettyä. [Hiukan huolestuttaa, kun siellä käyskemntelee kaikenmaailman kuvaajia ja ulkoilijoita. Älkää hyvät ihmiset menkö heikoille jäille!!!]

Sain muutens yllättäen yllättävältä taholta vinkkiä siitä, minne minun kannattaisi mahdollisesti olla yhteydessä tuon piippuhomman tiimoilta. Laitoinkin sähköpostia menemään, mutta minulle ei ole vielä vastattu. ootellaan kaikessa rauhassa.

Nyt en enempää höpötä. Toiseen kertaan sitten.

                                                         -Anuliina

Niin, paitsi, että sitä piti sanoa, että tuo Tamperelaisen piippuäänestys on lakannut vissiin useampi päivä sitten. (Äitini minua ystävällisesti asiasta infosi.) Hyvä, se menikin vähän mahdottomaksi, enkä nyt tarkoita äänestystilannetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti