maanantai 25. elokuuta 2014

Ääh, ei vieläkään vastauksia

Ei vastauksia mihinkään, ei sähköpostia. Niin, paitsi Meriläiseltä. Aamulla porajumbojen jylinä alkoi siinä puoli kasin aikoihin, tai voi olla, että alkoi ennenkin, en katsonut kelloa, kun menin vasta iltavuoroon eikä ollut pakko nousta. Mietiskelin siinä kölliessäni ja porien jylinää kuunnellessani, että näinköhän tänään jysähtää tässä päässä tunnelia, vai voisiko jylinä johtua jostain noista tukimuurihommista. Meinasin ihan ryhtyä tiedustelemaan asiaa juurikin Jarkko M:ltä, varsinkin kun viime perjantaina illallakin jylisi pitkästä aikaa varsin kovaäänisesti, mutta ajattelin odotella viikon asukastiedotetta. (Siinä kun varmaan mainittaisi, jos se olisi jotain muuta, jotain uutuusporausta.) No, Jarkkopa olikin ehtinyt jo informoida tulevista iltajysäreistä. Tänään illalla siis luvassa tunnelin suuaukkojen päästä räjäytykset molemmissa tunneleissa. Ottakaahan tavaraa alas hyllyiltä, ettei ne tule alas ihan itsekseen. ;) Hihhoo, ei ole enää pitkä matka. Sitten ollaan taas vähän lähempänä "räjähteetöntä elämää." Jihuu!
Naistenlahden suuaukkojen louhintatilanne 20.8.14
Sata pistettä Jarkolle, tiedotus näistä meidän pään jysäreistä toimii varsin hyvin. Ja muutenkin hän on ollut esimerkillisen ripeä näissä sähköpostiasioissa. Pitäsiköhän oikein vinkata, että hoputtaisi konehuone-Toivastakin sähköpostiensa kanssa, saman firman miehiä kun ovat. :D Niin, tai sitten JM onkin nimenomaan jo vinkannut ja kehoittanut pakenemaan vielä kun voi. ;D

Asukastiedote 25.8.2014 kertoo Simppoonkadun itäpään linjauksen muutoksesta viikon 36 alusta alkaen. Ja tästä Rauhaniementien sillan purkamisesta aiheutuvista liikennejärjestelymuutoksista. Tässä kuvakaappaus tiedotteesta:
kuvakaappaus asukastiedote 25.8.2014:sta
Häyryselle ajattelin soittaa lähipäivinä, jos mitään ei ala kuulua. Niistä bussiasioista. (Kutsussa olikin yhteystietona hänelle nimenomaan puhelinnumero, itse googlailin email-osoitteen selville. Suosin sähköpostittelua mm. siksi, että minun töistäni on niin kovin vaikea soitella virka-aikana yhtään mihinkään. Ja illalla ei sitten enää oikein voi soitella.)  Hämmentävää, että silta poistuu käytöstä ensi maanantaina, eikä tietoa Armonkallion tilanteesta ole. Työn arvioitu kestoaika on kuitenkin noin yksi vuosi. Minusta vähän tuntuu, ettei asiaa ole edes otettu huomioon. Hmph.
TKL:n sivuilla kyllä kerrotaan linjan 2 siirtymisestä poikkeusreitille 1.9.2014 alkaen. Linkki tässä.

Ääh, eipä tässä kai muuta. Jään odottelemaan lisätietoja. Yhä vain.
                                                  -A.

EDIT. 20.23 Jahas, jahas. Nyt vähän jännittää. Tärinämittarit onkin kuulemma haettu juuri tänään pois Kalliotekniikan toimesta. (Naapuri kertoi juuri.) Hakijat kertoivat räjäytysten olevan ohi tästä päästä, mittari tuodaan kuulemma takaisin sitten kun suuaukot puhkotaan. Tuota tuota. Ja tässä nyt odotellaan illan tuplajysäriä ilman tärinämittaria. Ja kohta paukkuu tuossa talon kulmalla. Nice. Lähetin viestiä ihan vaan tiedustellakseni, että mitä ihmettä?!!! ÄÄK!

klo 20.50 ...Ja sain vastauksenkin jo, melkein hetimiten. Tärinämittari on haettu pois, koska kyseinen mittari on ohitettu aikoja sitten ja tärinät täällä meillä pienentyneet. (Tärinä välittyy erityisesti eteenpäin.) Lisäksi suuaukkojen suunnalla on vielä useita mittareita, joten räjäytyksistä saa kuulemma kyllä hyvän kuvan.
Jaahas. Olkoon illan järistykset sitten meille suosiolliset. Hitto, meinasi hiukan hermostuttaa. Onneksi vastaus tuli rivakasti. Sentään. Ja ennen räjäytyksiä. Hienoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti