tiistai 19. elokuuta 2014

Uusi video

Niin joo, tuli mieleeni, että onkohan YouTubeen kuvattu uusi video taas työmailta, kun asukastilaisuuksien alussa niitä aina pyöritellään. Ja olihan siellä. Naistenlahden työmaa 15.8.2014 ja Santalahden työmaa 15.8.2014. Melkoisesti laajentunut tämä Naistenlahden työmaa. Tuo Santalahti nyt on ollutkin valtavan suuri alue aiemminkin...että emmä sillä.

Mietiskelin, että nuo on varmaan kuvattu sellaisilla kopterikameroilla. Googlasin yhden:
kuva ja teksti (alla) täältä
"1: Kamera on kiinni kopterin rungossa sähköisesti säädettävillä nivelillä, ja se reagoi kopterin liikkeisiin välittömästi, joten kuva ei tärise. Kameran voi kääntää myös kuvaamaan suoraan alas.
2: Kaukosäätimellä käyttäjä voi ohjata kopteria. Jos kopteri joutuu kaukosäätimen kantaman ulkopuolelle, se kääntyy automaattisesti lentämään takaisin lähtöpaikkaan.
3: Puhelimelle on teline kaukosäätimessä. Näytössä näkyy koko ajan, mitä kopteri kuvaa, ja siitä voi muuttaa kuvausasetuksia."

Oispa kiva lennätellä tuommoista! 

Tänään muuten räjäytetään täältä meidän eteläistä tunnelia taas pitkästä aikaa. Mitenkähän tärisee...

Ei mulla muuta. Huomenna iltasella kenties asukastilaisuudesta juttua. Jos nyt sinne kykenen raahautumaan. Miten se onkin niin, että tuntuu, että jotenkin olen noissa tilaisuuksissa aina hiukan "mieltä vailla". Ehkä niin on parempi. ;) ...vai oonkohan mä vaan sitten aina hiukan mieltä vailla?! Sillä tavalla vähän "onnellinen" ihminen. Kihikihi.

                                  -Anuliina

EDIT yömyöhäsellä: Joo, iltajysäri ryskäsi ja tärisytti, mutta minua lähinnä nauratti. Yhden voimasanan kyllä päästin, kun tuli yllätyksenä taas, että niinkin kovasti tosiaan paukkuikin, kun olivat taas ihan nurkilla pitkästä aikaa.. Onneksi ensimmäinen sarjatulitus tuli jostain kauempaa, niin osasin varautua edes hiukan varsinaiseen jysäriin.
 Kun nyt ei enää mitään vakavampata sattuis, ei enää montaa kertaa tarvi ryskätä näillä kulmilla, ennen kuin tunnelin suuaukot on puhkottu ja sitten tattadaa- ei enää huolta kotikullasta.. Kestä, kestä...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti