keskiviikko 27. elokuuta 2014

Tunnelinsuulla tuulee -numeroita ja tilastoja

Hmmm... Tänään, iltapolkasua suorittaessani, oli blogin kävijämäärä ylittänyt 7000:n rajan!! ÄÄK! NIIN hirveän monta lukijaa käynyt. Tajutonta. Sikäli, kun ottaa huomioon, että "kohdeyleisö" on kuitenkin melko marginaalinen. Ei ole mikään muotiblogi tämä, ei. Eikä mitään hurjaa fiktio-draamaa. Draamaa kyllä -toisinaan ehkä. Hihhi.
Määrä oli siis 7002 kävijää. Todellisuudessa kävijöitä on parisensataa enemmän, koska tajusin ottaa laskurin vasta muutaman viikon blogin kirjoittamisen aloittamisen jälkeen. En muista tarkkaan, mutta bloggeri ilmoitti silloin alkumetreillä kävijöitä pistäytyneen  jotain parisensataa.


Asukasilta -tekstejä ja niitä, missä olen käynyt kuvausreissuilla, tai muuten kärvistellyt tunnelituskan kourissa, on luettu eniten. Muutenkin aktiivisimmat kuukaudet ovat olleet juuri nuo niin perin synkät huhti- ja toukokuu. Nykyäänhän meno täällä on ihan säyseää ja seesteistä. :)  
(Itse asiassa en pysty niitä vanhoja tekstejä edes lukemaan, korvia punottaa jo pelkkä ajatuskin, minä olen ollut joskus silloin NIINniinNIIN vihainen ja epätoivoissani... Ei vaan pysty lukemaan niitä.)
 
Sivuen katselukertoja koko blogin olemassaolon aikana on kertynyt jo 22 012. VOU!!
Viime kuussa niitä on katseltu 2459 kertaa. Eilen 97 ja tänään 106 kertaa.

(Luvut olivatkin tällävälin kasvaneet yhdellä.)
Aika hurjaa. Sikäli, kun en minä olettanut, että tätä kukaan muu edes lukisi. Äiti ehkä korkeintaan. Äippäkin muuten luki vasta tällä viikoilla heinäkuun tekstit. Hihhi. ;)

Löysin muuten sattumalta maininnan blogistani Vauva.fi -keskustelupalstalta tuossa vähän aikaa sitten. :) Vanha juttu jo, toukokuulta. Silloin oltiin tavallaan asian ytimessä.

"Tamperelaista tosielämää kaikessa traagisuudessaan." Hihhi. :D Hienosti kiteytetty, sitähän se oli. Traagista. Ja tosielämää. Peukku vierailija nro 26:lle :)

Blogia on luettu myös hiukan muuallakin kuin Suomessa. Hassua.
Minä kiitän teitä, jotka siellä sepustuksiani jaksatte lukea. Minullehan tämä on kuitenkin vain tavallaan  tunnelipäiväkirja. Nimi olisi voinut olla  vaikka "Anuliinan Tunnelipäiväkirjat." 
En jotenkaan osaa ajatella, että joku, minulle ihan tuntematonkin ihminen näitä jorinoita lukisi. Outoa, mutta myös mukavaa, jos näin on. Kiitos, kiitos. :)

                                 -Anuliina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti