torstai 21. elokuuta 2014

Mediatiedote

Ihan pikkuinen päivitys vain, sepustin äsken eiliseen asukasilta-tekstiin hirmuisen määrän juttua lisää.
Mutta siis Liikenneviraston sivuilta löytyy uusi mediatiedote 21.8.2014.
kuvakaappaus Liikenneviraston Rantatunneli -sivulta


"Ajankohtaista
Rauhaniementien sillan katkaisu aiheuttaa muutoksia autoliikenteen, kevyen liikenteen ja joukkoliikenteen yhteyksissä. Rantatunnelin allianssi järjestää yhdessä kaupungin hyvinvointipalveluiden kanssa kaikille avoimen tiedotus- ja keskustelutilaisuuden Koukkuniemen juhlatalossa, Rauhaniementie 19, tiistaina 26.8.2014 klo 14-15:30.
Muuttuvista liikenneyhteyksistä lisätietoja alla olevan linkin mediatiedotteesta."

..joka siis on tuolla yllä, heti melkein alkuunsa, täällä blogissa. (Se linkki mediatiedotteeseen.)

Sainkin Merjalta sähköpostiin tiedon mediatiedotteesta sekä tuosta tiedotus- ja keskustelutilaisuudesta. En olisi varmaan heti tänään tajunnut muuten käydäkään Liikenneviraston sivulla. Tai sitten olisin. Käyn minä siellä kuitenkin melkeinpä päivittäin.

Ei mulla muuta nyt enää. Sanainen arkkuni on tyhjä. Paitsi, että kävelin tänään koulutuksesta Tietotalolta Ratapihankatua pitkin kotiin asti. Vaikka siis eihän se varsinaisnen Ratapihankatu kotiin asti tule, vielä, mutta tietänette mitä tarkoitan. Olen sitä reittiä nyt kahdesti käyttänyt. Silti hämmennykseni oli vielä tänäänkin valtava -että sieltä asti pääsee niin suoraan kotiin asti!! Eikä tarvi ylittää (katutasossa) Itsenäisyydenkatua ja seisoksia liikennevaloissakaan ollenkaan. Helppoa ja nopeaa. Vou!
                                         -Anuliina

EDIT 21.30: Ai niin, kyselin asukasillan jälkeen Merjalta siitä IV-konehuonepalaverista. Sain yhteystiedot IV-konehuoneasioista tietävälle Toivaselle. Tunnelista kumisi klo 21.10 asuntooni  kaukaiset sarjatulitukset (oisko Näsikallion), josta asia muistuikin mieleeni. Sähköpostia Tapanille -CHECK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti