maanantai 4. elokuuta 2014

"Mitä sulle kuuluu? Entä mitä sun kodille kuuluu?"

 "No, oikein hyvää kiitos."  Töihinpaluu. Ihmiset kyselivät tunnelikuulumisia. Ja voi että oli kuulkaa kerrassaan ihastuttavaa sanoa, ettei tunnelista ole enää juurikaan mitään haittaa. Räjäytyksiä ei lasketa, ne on ihan peruskauraa. Melkein vois itkettää (ilosta), jos ei naurattais näin paljon tämä asia. :D

keepcalm-o-matic.co.uk
Nytpä sen taas tajusin, kun niin moni sitä kyseli, että kesäkuussa tosiaan vielä kuului yhtä sun toista, mutta vähäisissä määrissä silloinkin. Ja nyt, nyt ihan vain Onnellistuttaa. Hihii.

No joo, sitten työmaakuulumisia. Uusi asukastiedote lävähti taas tänään Liikenneviraston Rantatunneli -hankkeen sivulle. Kas tässä: Asukastiedote 4.8.2014.

Täällä Naistenlahdessa riivitään Soukanlahdenkatu eteläpäästä auki puuttuvan tukimuuriosuuden anturan valamista varten. Työ kestää noin kuukauden, ja tänä aikana 5:n autotalleille on yhteys kaivannon kohdalta poikki. Kävelemään siitä pääsee kyllä, eli kevyen liikenteen yhteys säilyy kuitenkin koko ajan...

Tuntruripuiston huudien avolouhinnat on aloitettu tänään. Ryskäämistä luvassa sinnekin siis.
Rantaväylältä Parantolankadulle nouseva ramppi poistuu tänään käytöstä ja kaikki liikenne mm. Kaupin sairaalaan tapahtuu Kalevan puistotien kautta.

Santalahdessa Haarlan kiinteistön länsipuolella tehdään johtosiirtoja ja elokuun ajan ajoyhteyksissä tapahtuu pieniä muutoksia työn etenemisen mukaan. 

Ja maanalaisen Näsinkallion risteyssillan rakentaminen on alkanut. Kuulostaa hieman mystisesltä minusta. 

 Jahas, en minä sitten enempiä lätise tällä kertaa. Pitänee hiukan levätä. Meinaa ottaa voimille tämä tällainen yht'äkkinen työskentely ihan kylmiltään loman jälkeen. ;)

                      -Anuliina


Ps. Bussirintamalla ei mitään uutta, minua ei siis ole yhäkään lähestytty joukkoliikenneasian tiimoilta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti