torstai 14. elokuuta 2014

Uusi väritys aidassa ja Liiba-laabaa


Naistenlahden työmaa-aidalla on jälleen uusi väritys. (kuvattu 14.8.2014)
Havaitsin kotiutuessani tänään töistä, että työmaa-aitaa on taas maalailtu. Kaiketi se on tänään tapahtunut, kun tuossa on vielä noita oransseja "törppöjä", että ihmiset osaisivat kuljeksia suttaamatta itseään. Tai ainakin luulen niin. Olisipa vain ollut aurinkoisempaa, nyt kuva (ja koko tienoo) näyttää kovin synkältä.

Olen kovin kiitollinen siitä, että näinä päivinä tunnelielämä on näinkin seesteistä. (Onneksi sentään edes tunnelielossa, muuten sitten onkin ollu vähän nihkeempää pari päivää.) Seesteistä on siis juuri oikeaan aikaan. Eilen minulle nimittäin tarjoiltiin asumisoikeusrivaria. Silloin aikoinaan, tämän tunnelielämän alkumetreillä, harkitsin minäkin asuntoni myymistä. Mietiskelin kaikenlaisia vaihtoehtoja, joista yksi oli asunto asumisoikeusrivitalosta. Syystä, että näillä palkoilla ei nykyään enää oikein mitään rivareita ostella, ainakaan sellaisia, joita ei tarvi kokonaan rempata. Asuntojen hinnat ovat nousseet huimasti, palkka ei niinkään. Tästä voisin avautua hyvinkin monisanaisesti, mutten avaudu. En asumisoikeusajatukselle tuolloinkaan lämmennyt, mutta se oli yksi vaihtoehto. Lienee sanomattakin selvää, että 'jään nyt kuitenkin vielä tähän ja katson mitä tuleman pitää' -vaihtoehto voitti.
Niin, nyt siis rivari olisi tyrkyllä. Ei minun tarvinnut edes miettiä mitä tuolle tarjoukselle teen. Pelottaa kyllä näin jälkikäteen ajatella mitä olisi voinut tapahtua, jos tarjous olisi tullut huhti- tai toukokuussa. Tuolloin olisin hyvinkin saattanut tehdä jonkun hölmön hätäratkaisun, silloin tuo mieli kun oli tosiaan hiukan epävakaa. [Hetkittäin suorastaan lähes mielipuolinen. ;)]

Niin no, minulla kuitenkin on yhä vieläkin tämä oma kotini. Onhan tässä kyllä vielä tulossansa näitä jännitysmomentteja: IV-konehuone, IV-piippu päästöineen, miljöö ja mölyt -ja mitä näitä nyt on...  Nyt kuitenkin on seesteistä ja tällä hetkellä olen lähes ZEN. :D Mutta katsotaan nyt sitten mitä tuleman pitää.

                                                                      -A.

 Ja loppukaneetiksi vielä: Lastentarhanopettajille lisää liksaa!! [Tähän esim. jotain voimasanoja. ;)]

EDIT. hieman illemmalla, klo 21.20:

Kyllä se oli sittenkin ukkonen. Luulin hetken vain tunnelielämäksi. Tunnelielämäkin antoi kuulua itsestään kyllä sitten hetken kuluttua... 
Oli se sittenkin ukkonen. Luulin hetken vain tunnelielämäksi.
Vai onko tää nyt vaan sitten sitä paljon puhuttua "valoa tunnelin päässä"?!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti