maanantai 18. elokuuta 2014

Taasko maanantai...

Asukastilaisuudet pidetään nyt sitten tällä viikolla. Tänään on jo ollut ensimmäinen. Hiukan ounastelen, että  saatan olla keskiviikon työpäivän jälkeen melkoisen finaalissa, kun ollaan koko päivä reissussa lapsosten  kanssa, enkä ehkä jaksa illalla enää raahautua paikalle. Vaikka menen minä kumminkin.


"Elokuun asukastilaisuudet pidetään tällä viikolla allianssin toimistolla, Erkkilänkatu 11 (PMK:n talo) klo 18-19:30 seuraavasti:

  • Santalahti maantaina 18.8.2014
  • Näsinkallio 19.8.2014
  • Naistenlahti 20.8.2014"
...sanotaan Liikenneviraston sivullakin. Siellä on myös Asukastiedote 18.8.2014.

Nyt täällä aletaan siis rakentaa tuota varasiltaa tuohon Naistenlahden pohjoisen ylikulkusillan kylkeen. Ja siitä aiheutuu meteliäkin, mutta vain klo 18:een asti. Että olkaatten huoleti, yötä myöten ei pitäisi paukkua. ;) Itse en tänään ollut kotona ennen kuin myöhään illalla, joten tämä uusi meluaste päiväsaikaan on minulle vielä tuntematon käsite.

Tunturipuiston puunkaato jatkuu loppuviikosta Marjatan ylikulkukäytävän suuntaan. Voi plääh... Dislike, dislike. Myöskin avolouhinnat noilla huudeilla jatkuvat elo-syyskuun ajan.
Voimalaitoksen pihassa tehdään vesijohdon liitostöitä. Kaikenlaista tuossa sitten onkin tehtävää.

Tänään satuin muuten ekaa kertaa ikinä olemaan suihkussa iltaräjäytysten aikaan. Ei tullut paukku tästä meidän päästä. Ihan vähän vain pelästyin.

Sanottakoon nyt tähän loppuun vielä, että ajattelin tulostaa muutaman tällaisen kuvan ja kiikuttaa tuonne läheiseen aitaan.

Meillä on päikyssäkin kaikenlaisia kuvallisia ohjeistuksia seinillä mm. käsienpesusta, kuivaamisesta tai pukemisjärjestyksestä -tai sen sellaisista pulmallisista tilanteista. Kyllä ne joillekin toimivat. ;) Pissantelemisesta ei kyllä ole tarvinnut kuvaa laittaa.

"Spytta inte på golvet." "Älä pissaa aitaan -Kiitos!" ...Ja mitä näitä tuikitarpeellisia ohjeistuksia aikuisväestölle nyt onkaan... Eihän siinä sitten tietysti mitään, jos kerta kaikkiaan ei vaan ehdi vessaan. Ja eihän siinä aidassa tosiaan ole mitään kieltomerkkiäkään. Vielä. ;)

(Tämä pissausepisodi on nyt kyllä toisen käden tietoa, itse en tapahtumaa nähnyt, mutta kyseinen aituri ei kuulemma ollut satunnainen ohikulkija -eikä asukas.)

"Nyt on vessaan päästä pakko,
muuten räjähtääpi rakko.
Pissirakko.
Yksi on varma ja vissi,
minulta pääseepi pissi.
Pääseepi pissi."

 (sanois Uppo-Nalle tähän)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti