tiistai 26. elokuuta 2014

Ei tässä missään hevosen selässä olla

(sundownstable.com)
Hmmm... tässä ei nyt varsinaisesti olla minkään hevosen selässä (sic, tiedetään, että se on  jäniksen selässä), mutta sanottakoon nyt vielä, että minulle ei olla vieläkään vastattu. Eipä sillä, en minä bussia itse juuri käytäkään. En siis minä, mutta ne muut. Minä kävelen töihin ja kaupungille, ja jos joskus täytyy päräyttää bussilla jonnekin kauemmas, harvemmin käytän kakkosta yhteysbussinakaan (paitsi ehkä sysitalvella, kun räntää tulee vaakatasossa päin naamaa.)
Koukkuniemen juhlasalissa on tänään ollut tiedotus- ja keskustelutilaisuus. En ollut paikalla. Töissä pitelee "hiukan" kiirettä, enkä yksinkertaisesti vain voi olla kahdessa paikassa yhtaikaa, vaikka kuinka haluaisin. Soittelen tässä J-P Häyryselle ja tiedustelen näitä Armonkallion bussiasioita, kun vain joskus ehdin. Ensitilassa koitan kuitenkin ehtiä.
Keskustelutilaisuuden asioista ei ole mitään infoa missään, eikä varmaan kuulukaan. Kai siellä on käsitelty näitä liikenneyhteyksien muutosjuttuja etupäässä. -Tai siis tietysti on, sehän se aihekin oli. (Minä esitin kirjallisessa muodossa kysymykseni, joihin edelleen odottelen vastausta. Enkä-mitenkään-niin-kovin-kärsivällisesti.)

Ylen uutisissa on kuitenkin ollut tänään juttu Rauhaniementien sillan purkamisesta ja siitä, että se aiheuttaa ruuhkia Tampereella. Juttu täällä.
(Asiasta, tai sillan purkamisesta ja reittimuutoksista, on uutisoinut myös Aamulehti jo viime viikolla melko selkeäsanaisesti. Juttuun tästä.)

Konehuonepalaverinkaan pitämisellä itsessään ei ole hoppua, mutta jotenkin ajattelisin, että vastattaisi edes lyhyesti sähköpostiin. (Että kirjoittaja, elikkäst' minä,  tietäisi, että sähköposti yleensäkin on vastaanotettu...ja luettu.) Vastata voisi vaikka jotenkin että..."Sumplimme täällä palaverin tarpeellisuutta ja/tai sopivaa ajankohtaa, palaan asiaan tuonnempana. Mites teille muuten sopisi?" Tai vaikka, että "Voisimme hyvinkin pitää palaverin, mutta emme halua. ;D Ahhahaha." (vitsivitsi)

No, Jarkko ainakin selvensi eilistä tärinämittariasiaa vielä tänään sähköpostilla; Työnjohto oli illalla päättänyt, että eilen ammuttiinkin pohjoista tunnelia molempiin suuntiin ja vasta tänään jysäytellään sitten tätä "meidän"eteläistä tunnelia. (Eli tänäänkin jysäröi.) Eteläisen tunnelin suuaukolle on matkaa vielä noin 15 metriä, ja kun ollaan lähellä suuaukkoa niin räjäytyksiä vielä pienennetään. Ja heillä kuulemma tosiaan on Naistenlahdessa mittareita mittaamassa, joten saavat tärinöistä hyvän käsityksen.

Ei tarvi siis olla huolissaan. Kai. Luulisin.

Tämä nyt on vähän saman asian pyörittelyä, mutta mutta... Sellaista tämä tunnelielämä on. Asioiden pyörittelyä, odottelua, hermoilua, huojentumista, kärttyisyyttä, kärsimättömyyttä, helpottuneisuutta, nyttemmin melko seesteistä kuitenkin. Ja toisinaan tunnelielo on (jopa huisin) hauskaakin, ainakin täällä meidän "pihaparlamenteissamme." ;) Ahhahaha!  :D Mutta täytyy sanoa, että meillä on täällä kyllä ihan huippumahtavaa porukkaa, eihän täältä viitsi muuttaa kuunaan-konsanaan pois. Paras taloyhtiö maailmassa. :)

Ei täs midist muuta.
                                  -Anuliina

EdIt iltapommien jälkeen: VOooOouU!! Joko sitä on unohtanut miten jyskääkään, kun ollaan kulmilla, tai sitten tuo oli valtavan hirmuinen jysäri. Ei enää montaakaan tuommosta lusittavana tosin.
Jos matkaa on jäljellä n.15m ja yhdellä pommituksella lähtee suunnilleen 2,5m, niin äkkiseltään vois laskea, että jäljellä ois kuusi räjäytystä eteläisen tunnelin itäpäässä. Paitsipa, että taitaa olla kuitenkin muutama enemmän, kun kerta suuaukkoa lähestyttäessä räjäytyksiä pienennetään. Joka tapauksessa paaaaaljon vähemmän kuin se 182. (Ilmoitettiin Naistenlahden pään räjäytyslukemaksi 20.8. asukasillassa.)
Hip hei, loppusuoralla ollaan!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti