perjantai 29. elokuuta 2014

ILOn PäiVÄ!!

TKL:n Ajankohtaista on tänään tiedoksiantanut seuraavaa:
kuva: TKL
" Linjan 24 pysäkkeihin muutoksia 1.9. alkaen
Rauhaniementiellä oleva Kekkosentien ylittävä silta puretaan ja sen tilalle rakennetaan uusi silta. Vanhan sillan purkutyöt järjestelyineen aloitetaan 1.9.2014.
Aikaisemmin ilmoitetusta poiketen linjan 24 Kekkosentiellä oleva Naistenlahden pysäkki 0706 siirretään tilapäisesti voimalaitokselta tulevan rampin kohdalle. Osmonmäen pysäkki 0704 poistetaan tilapäisesti käytöstä. Työn ja pysäkkijärjestelyjen arvioitu kestoaika on noin yksi vuosi."
 (Aamulehti uutisoi asian lähes identtisesti.)

Nythän on niin, että Lapinniemestä tuohon pysäkille pääseekin Rauhanniementieltä alas ramppia pitkin (ja oliko se kylpylän kulmilta lähtevä "venelaiturikävelyreittikin" mahdollinen..) Hyvä homma. Armonkalliolta tuonne ei sitten pääsekään. Seuraava pysäkki lienee sitten yhä tuolla Tampellan esplanadilla.  
Jos ne nyt tälläisivät pysäkin takaisintulosuuntaan vaikka tuohon Soukanpuiston kupeeseen (ei siis Kekkosentielle lainkaan vaan tuolle esplanadin puolelle), niin se saattaisi hyödyttääkin joitain armonkalliolaisia.
 Mutta ootellaas nyt, josko se palvelulinja alkaisi huristella "täällä ylhäällä" eli Lapintiellä.

Nyt seuraa sitten se ilo-osuus. Seurantapalvelu Louheen on VIHDOIN tullut lisälouhintapallo tähän meidän eteläiseen tunneliin!! Wohoo!!   Ne ovat vihdoin selkeästi ja virallisesti louhiutuneet tiensä (eli tunnelinsa) ohi meidän talon kulmasta! HURRAA!! Ilon päivä!!  [Jo oli aikakin, sillä ryskäämisellä. ;)] 
 JeJEEjEjee! En ehkä kestä! :D Kyllähän se nyt jytisee ja paukkuu toki vieläkin, emmä sillä. Mutta silti! Ne on menneet ohi!! Ne On MEnNeEt OHi! Tämä on pieni askel allianssille, mutta suuri Anuliinalle... ;)
"tunnelinsuun" louhintatilanne 29.8.2014
Naistenlahden louhintatilanne kokonaisuudessaan näyttää seuraavalta:
Naistenlahden louhintatilanne 29.8.2014
Ei ihme, ettei enää kovastikaan mitään kuulu, kun tuolla noin kaukana jo temmeltävät. Nyt edetään kyllä vauhdilla. Hyvä homma.

Voi että. Ihan naurattaa. Oi tätä onnea. :D

                        -A.

Iloa viikonloppuunne!

Kun ne nyt tuon lopun vielä tuosta päräyttävät puhki, niin silloin on kyllä juhlan paikka. Tänään nostan kyllä jo punaisen maljan tälle viralliselle talonkulman ohitukselle. Kippis!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti