maanantai 11. elokuuta 2014

Siltahommia - ja Anuliina googlaa taas ;)

No niin, asukastiedote 11.8.2014 kertoo seuraavaa: Naistenlahden pohjoisen ylikulkusillan kylkeen rakennetaan varasilta kevyelle liikenteelle tulevia työvaiheita ennakoiden.  
Mikä on pohjoinen ylikulkusilta? "Nopea" googlaus (siltaluettelo hankesuunnitelmasta, muuta tietoa ei sillasta löydy) kertoo, että se on siis virallisesti silta 418461 Naistenlahden ylikulkusilta, pohjoinen. Ja sellainen on eteläinenkin, silta 418462.. Öööh, Marjatan ylikulkusilta on H-1937, Rauhaniemen risteyssilta on H-1845. Hmm...

Sillat 418462 ja 418461 (luulisin) ;)
 AHAA-elämys!!! Sehän onkin tuo Rantatie tässä Naistenlahden kohdalla!! Juuri eilen sitä kuvasin. :D (Ellen nyt aivan väärässä ole.) En noita kaistoja tuossa  varsinaisesti silloiksi ole edes mieltänyt, mutta onhan ne. Tietenkin.. Niinpäs olikin, olihan siitä viime asukasillassa puhettakin. Nimittäin, että kun Naistenlahden silta puretaan syyskuussa (olikohan alkaen vko 36), niin kesän aikana avataan kevyen liikenteen väylä ja Kekkosentien liikenne siirretään pohjoispuolelle (eli Näsijärven puolelle). Siihen kylkeen rakennetaan nyt siis kevyelle liikenteelle varasilta. HUH! Jopas olikin kimuranttia taas.

Tästä (varasillan rakentamisesta) aiheutuu alkuvaiheessa häiritsevää melua. Melu päättyy kuitenkin klo 18, koska pontitukselle on melupäätöksessä sellainen aika määrätty. Varasiltaa aletaan rakentaa ensi viikolla.

Älkää sitten ampuko viestintuojaa, mikäli olen nyt väärässä noista silloista. ;)

Asukasillat ovat ensi viikolla ma-ke (tiedot tuolla asukastiedotteessa tarkemmin.)
Naistenlahden asukasillassa (keskiviikkona 20.8. klo 18-19.30) kerrotaan erityisesti syyskuun alussa alkavasta Rauhaniementien sillan purkutöistä ja siitä aiheutuvista liikennejärjestelyistä.

Pekka S. ei ole minua Armonkalllion bussireittiasiassa vieläkään lähestynyt. Toivottavasti joukkoliikenneihmiset ovat kuitenkin selvitelleet tätä asiaa, vaikka ihan yhteistuumin allianssilaisten kanssa, jotta joku voisi hiukan valottaa asiaa..  Vaikkapa nyt sitten tuolla asukasillassa.

Niin pieni asia ja valtavan pitkä sepustus. Welcome to my life. :D Olisin minä tietysti voinut jättää nuo siltapähkäilyt ja selvittelyt poiskin, mutta en viitsi. Hihhii.

                                               -Anuliina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti