keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014 -CHECK!

Vuosi 2014 -CHECK! Olkoon vuosi 2015 meille armollisempi... Jos ymmärrätte mitä tarkoitan... ;) 

Hyvää Uutta Vuotta, juhlikaahan kiltisti! :)
  
                                                                                 -Anuliina

2 kommenttia:

  1. Armon aakkosissa ollaan vielä alussa.

    Tampereen taidemuseo saa kylmää kyytiä tämän päivän "Tamperelaisessa". Tampereen kulttuuriyhdistyksen puheenjohtaja Pirjo Turunen lataa suorat sanat museon toimista 2014. Vapriikki saa kehuja, mutta museoväki ei:

    "Tampere on tyhmyyttään menettänyt suunnattoman edun kaupungin julkisuuskuvan esille tuomisessa. Sillä on kansainvälinen aarre. Siitä hyödystä minkä media ja turistivirrat olisivat kaupungille tuoneet, voimme vain nähdä unta ja sekin nyt painajaista."

    Vuosi 2014 oli Tampereen taidemuseolle - ja sitä myöten koko kaupungille - Turusen mukaan "anteeksiantamaton moka".

    Myös PIIPPUKILPAILU tuntui tulleen museolle yllätyksenä, koska valmisteluaikaa taiteilijoille jätettiin niin käsittämättömän vähän. Se tietää sitä, että jos museo näin ollen luisti vastuusta mitä toteutusmahdollisuuksiin tulee, sillä ei pitäisi myöskään olla kovin suurta määräysvaltaa päätettäessä kilpailun lopputuloksesta. Museoväki voi palkita kenet se haluaa, mutta YLEISÖ (yhdessä Allianssin kanssa) päättäköön siitä, millainen piippu paikalle rakennetaan.

    Turunen jatkaa: "Kun ollaan tekemisissä kulttuurin kanssa, ovat aikajanat pitkiä. Suunnitelmat ja valmistelut, silloin kun ne osataan ja ymmärretään, tehdään vuosia etukäteen, määrätietoisesti pyrkien edistämään ja hyödyttämään OMAA YHTEISÖÄ." (Painotus yllekirjoittaneen)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou, täytyykin lukaista.

      Hiukan meinaa ressata tämä piippuasia, mutta luotan siihen, että asiaa käsitellään asukasillassa. Ja, että meitä kanssa kuunneltaisi.

      Pakkohan siitä on käydä keskustelua asukkaittenkin, tässä tapauksessa "piippuyhteisön", kanssa. ;)

      Poista