tiistai 13. toukokuuta 2014

Nyt napsahti

Lähestyin nyt Jarkkoa sähköpostitse seuraavasti:

"Taas on kuulunut jo useita minuutteja rusnausta. (Klo 1.27-1.41 rusnataan...tällä kertaa on aivan kuin valtavaa keilapalloa rullattaisi sängyn alla.) Jos nyt kokeilette vaikka jotain toista tekniikkaa, niin voin kertoa, että sekin KUULUU kyllä. Ja LUJAA kuuluukin.
Tästä alta. Taas. Olin jo nukkumassa ja heräsin. Taas. Eilisiltainen räjäytys kaiketi myös tehtiin tässä meidän alla, koska kuusi lasipulloa/-astiaa tuli alas hyllyiltä ja ikkunalaudoilta (eivät onneksi rikkoutuneet) ja seinien välissä ropisi jo muukin kuin pieni laastimurena. Joku isompi systeemi tömähti alas.

Nyt en jaksa kuitenkaan enää viestitellä sinne teille päin näistä yöllisistä rusnauksista, kun ne kuitenkin kaikesta huolimatta jatkuvat. Ei näytä olevan apua teidän informoimisestanne. Ainakin käännyn nyt jo muiden tahojen puoleen, kun teille nämä asukkaiden valitukset näköjään menevät kuuroille korville. *Huokaus*

terv. Anuliina

nimim.  Miten niin mitta täysi tästä "melua aiheuttamattomasta yöllisestä työstä"...

En minä huvikseni kirjeenvaihdossa ole sinnepäin ollut ja tiedän, että muitakin ihmisiä on ollut teihin yhteydessä saman asian tiimoilta.
"

Nyt kun tuon luin, niin olisi asian voinut toisinkin ilmaista, tai olla kokonaan ilmoittamatta. Ihan sama. Vituttaa. Raivostuttaa. Mutta joka tapauksessa, nyt paloi hermo. Huomenna sähköpoistia saavat ihan muut tahot. En tiedä mitä se auttaa, nähtäväksi jää.


Onkohan tästä muodostumassa mun blogitunnari. ;)

Edit klo 3.36.: Ne päättivät sitten rusnata (tms) reilu puoli tuntia,  vajaa tunnin kuitenkin. Sitten tuli hiljaista. No, uni ei kuitenkaan tule. Eikä kuulu tulevan muillekaan tässä meidän "poikkeuksellisessa" kiinteistössämme. Hurrat!

8 kommenttia:

  1. Luuletko että valittamisesi auttaa? Työmaan toiselle puolelle mitään ääntä. :)

    VastaaPoista
  2. No en tiedä, mutta ajattelin yrittää.

    VastaaPoista
  3. Säästä itseäsi äläkä ressaa turhia ;-)

    VastaaPoista
  4. Kun se olisikin niin yksinkertaista. Ajattelin koittaa noitten muitten asioitten kanssa olla hötkyilemättä, mutta nämä yöheräämiset on kyllä saatanasta.
    Nytkin kerkesin nukkua kaksi tuntia ennen puoli kahta ja puolitoista tässä aamulla. Kyllä se hiukan stressitasoa nostaa. ;)

    VastaaPoista
  5. Ei rusnattu näillä tienoilla viime yönä, sanoi Jarkko. Mutta mitä sitten tehtiin? Tahdomme yörauhan sekä rusnaukselta että kaikelta muultakin mahdolliselta epämiellyttävää ääntä tuottavalta häirinnältä (ihan sama minkä sanan ne millekin toimelle keksii)! Tässä ainakin joku keilasi maan alla, ei sellaista voi kuvitella....

    Talo nro 14

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, viime yönä ei ole Naistenlahdessa rusnattu, rusnausauto on saapunut tänne vasta juuri ennen seiskaa, joten äänet olivat lähtöisin lastauksesta. Koska muuta siellä ei ole työnjohtajan mukaan tehty kuin lastattu ja kuljetettu louhetta.

      Nyt sitten vaan viestiä sinne allianssille. Jotta saavat käsityksen siitä mikä kuuluu ja mikä ei. Ja mihin suuntaan.

      Poista
  6. Juu, viestiä laitoin heti aamulla kun olin herännyt (katkonaisten unien jälkeen). Samankaltaisen vastauksen sain kuin sinullekin. Tuli tässä vaan mieleen, että miten ne on voinu lastata louhetta jos räjäytyksen jälkeen ei ole vielä rusnattu eli tunneliin ei ole saanut mennä? Vai olenko ymmärtänyt jotakin väärin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä. Samaa oon miettinyt. :D
      Mutta toisaalta on se louhe sieltä ensin saatava pois, että pääsee rusnaamaan niitä irtolohkareita.. Vaadin tarkennusta heti huomenna ;)

      Poista