maanantai 26. toukokuuta 2014

Valtakunnassa kaikki hyvin

Ainakin toistaiseksi. Ei kiristä ollenkaan hermoa. Naurattaa melkein. Meillä oli eilen taloyhtiön pihatalkoot. Oli kyllä huisin hauskaa ja pihakin on niin nätti nyt, että ihan vallan. Mietiskeltiin siinä, josko minun pitäisi tuolta Meriläisestä kysyä, jos ne voisivat käydä räjäyttämässä tuohon meidän pihakallioon aukon kylpytynnyrille. Ihan sellaisen nätin pikkuisen kuopan vain. Kun nyt kumminkin räjäyttelevät näillä huudeilla. Hihhii...Ehkä jätän ehdottelematta kuitenkin.

Patsastelin äsken tuossa pihalla hetkisen ja seurailin tuota työmaan elämää. Kaikenlaisia kulkuvälineitä ja tunnelimiehiä meni sinne tänne. Mitään kummallista ei näkynyt. Ei sitä rusnauspiikkiäkään. Meinasin vilkutella sinne tunnelimiehille, mutta en minä sitten tohtinut. Ne kumminkaan mitään näkisi tai ainakaan takaisin vilkuttaisi -ja tulisi vaan paha mieli. ;)

Leikki sikseen. Tänään, kun tulin päivällä kotiin (aamuvuorosta,) poranpärinä kuului taas melkoisen lujasti. Samoin tukiaitahommissa käytetään nyt jotain äänekkäämpiä juttuja ( se on tämä ammattisanasto ihan hallussa minulla.) Mietiskelin josko ne taas meinaavat jysäyttää tästä alta. Aika haipakkaa pitävät, jos näin on. Torstaina ja perjantainakin kun kuitenkin ryskättiin tässä meidän perätilassa. 
Sen torstain aivan hirmuisen jysärin jälkeen jännitti hiukan miten perjantaina käy, mutta se oli ollut kuulemma paljon pienempi voimakkuudeltaan kuin torstain pommitus. Allianssia oli  muuten infottu täältä meidän kiinteistöstä, että torstain paukut oli hiukan överit, tai ainakin  yhdessä asunnossa tiiliseinän laastia ropisi vähän isompinakin paloina lattialle.
Viesti luvattiin toimitettaa eteenpäin niille räjäytyssuunnittelijoille -tai miten se nyt olikaan.... No, joka tapauksessa meitä kuultiin, taas. Hyvä pojat! :D

Ostin muuten viikonloppuna korvatulpat itselleni!! Nyt jo, kun niitä toivottavasti ei enää juurikaan tavisi.. Epäilen kyllä, etten niillä osaa kuitenkaan nukkua. 

Nyt eksyin taas aiheesta. Maanantait on vähän vaikeita. Joka suhteessa.

Taas on Louheen tullut palloja lisää. Hyvä. Sinne ne menevät, koko ajan kauemmas. JIH! Katselkaas vaikka:
louhintatilanne 26.5.2014
Laitankin tuosta tukimuurista kuvan tänne. Melko jykevä siitä tulee kyllä.

tulkimuurihan se
Oikeastaan minulla ei ollut mitään raportoitavaa, kunhan höpisin lämpimikseni hiukan. Paitsi, että siitä on hyvä mieli, kun ei oo paha mieli.

8 kommenttia:

  1. Tää pvä, tai paremminkin ilta on ollu kyllä aika kamala täällä. Ensinnäkin tossa ajelee ikkunan alla tunnelityömaalla joku helvetillinen kone, joka ois toooodella kovasti rasvauksen tarpeessa. Kirskuu meinaan aika helvetillisen kovaa liikkuessaan. Nyt sitten alkoi niin kova ääninen poraus, ettei oo mitään asiaa alas suihkuun. Sit kun yhdistää tuon koneen kirskumisen ja poraamisen, niin väkisinkin miettii et kannattiko tätä varten ottaa helvetinmoinen pankkilaina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa meinasin päivittääkin tänne, että tuota nyt tuntuu, jotta poraavat itsensä ihan justiisa tuosta lattiasta läpi.

      Aika onneton oli se puoli kasin paukku, mutta eiköhän tuolta kohta pese lisää. Luvassa voi olla jännä yökin sitten.

      Ja se telaketjujen tms. kirskunta kuuluu ikkunasta läpi tänne mullekin. Voin vaan kuvitella miten teillä kirskaa. :/

      Hohhoijaa.

      Poista
  2. Jeps, mä tuossa portailla varmaan jonkun puolisen tuntia istuin kyynelsilmin kun ei sisällä voi olla :/ Jos huominen ois taas parempi, ainenkin pääsee töihin vähäks aikaa karkuun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh. :( Hirvee oli kyllä poranpärinä. Onneks se nyt vaikeni. Mäkin kävin itse asiassa pihalla kuuntelemassa, että kuuluuko sinne poraus. Ei kuulu. Tietenkään.

      Tässä käy melkein aina niin, että kun iloitsen miten ei hermoa yhtään kiristä, niin jo hetikohta napsahtaa. Toivokaamme, että tän illan horror-osuus ois nyt lusittu.


      Poista
  3. Nyt on lusittu ainenkin, hyvänyön-pommi on pamautettu :) yö tietty voi olla asia erikseen, mut onneks nukuttaa jo nyt kovin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään kummempaa hässäkkää ollut yöllä. Vähän jotain pientä, muttei mitään massiivista. Minähän EN siis laittanut niitä korvatulppiakaan. Tietenkään. Kun mulla niitä kerta on.

      Poista
  4. No täällähän mää olen ja luen sun juttujas yötä päivää. Tuskin olen muuta tehnytkään, ikinäkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Sanna! Miten hassua, että sää täälläkin vaan oot ja oot. :) Lue vain, pysyt kartalla, että missä kunnossa pää on menossa mukana.. Ahahahah!
      Ja kiitos viimeisestä. Taas jaksaa tätäkin. <3

      Viime yö muuten meni ihan harakoille. Heräilin vähän väliä. Mutta se ei kyllä ollut tunnelitöiden vika. Välillä kuulin jotain pientä t u o l t a a l h a a l t a , mutta en mitään suurta ja erikoista. Mutta siellä ne olivat.

      Poista