perjantai 30. toukokuuta 2014

Kukkuti!

Täällä minä olen taas! Asukastiedote 26.5.2014 kertoo, että täällä Naistenlahdessa ollaan louhintojen osalta ihan aikataulussa. Santalahdessa on edetty hiukan rivakammin ja Näsikalliolla ollaan pikkuisen jäljessä aikataulussa. Keskiarvon kun tuosta laskee, niin aikataulussa ollaan. ;)
asukastiedote 26.5.2014 työmaa-aidassa
Työmaa-aidasta kävin tuon kuvaamassa ja lukemassa, koska meidän piha-aitaamme ei ole enää tuotu näitä tiedotteita kolmeen viikkoon. Tiedä sitten miksei, ei me varmaan olla enää vaikutusalueella. Eipä. Köh.
No joo, kyllä minä ne voin käydä lukemassa muualtakin. Ihmettelen vain miksi tuohon piti sitten tällätä tuo muovitasku alunperinkään. Pystyn elämään kuitenkin tämän asian kanssa.

Mukavastihan tuo louhinta eteneekin. Tilanne louhittujen metrien osalta on seuraava:

Näsinkallio pohjoinen liikennetunneli 125m, eteläinen 55m
Naistenlahti pohjoinen 25m, eteläinen 60m
Santalahti  pohjoinen 105m, eteläinen 40m

Hiukan epäilen, ettei tuon eteläisen tunnelin rusnausäänet enää kantaudu tänne kotiini, toisin kuin tuon pohjoisen tunnelin osalta vielä kuuluu hyvinkin. Mutta eiköhän sekin siitä lakkaa yksi kaunis päivä kuulumasta. Ja se onkin sitten muuten juhlapäivä!

Seurantapalvelusta katselin, että ne lähestyvät nyt tuota Tammerkoskea tuolla Näsinkallion huudeilla. Huijjui. Toivotaan, ettei tule liian kosteat oltavat kenellekään siellä. Tai missään muuallakaan.

Näpsäisin kuvan työmaa-aidastakin muuten tänään kauppamatkallani (ja siis myös matkalla lukemaan asukastiedotetta.)
työmaa-aidan maalattu pätkä Kastinsillalla


Sitten napsin muutaman työmaakuvan kiivetessäni kotiinpäin. Tässä on nyt viime aikoina iltapäivisin räjäytelty sellaisia höpölöpö-räjäytyksiä. Sellaisia ihan pikkuisia puhinoita vain. Eli siis tuossa tunnelin "etupihalla" ovat räjäytelleet tuota edustaa. Se olikin tänään jotenkin ihan uuden ja tosi tasaisen näköinen. Kuvakulma ei tässä nyt ole mikään paras, mutta ei kai se nyt ole niin justiisa. Työmaakuvia kuitenkin.






Tänään sattui myös niin mukavasti, että heräsin ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen iltavuoroon mennessäni vasta PUOLI YHDEKSÄLTÄ herätyskellon soittoon! En ollenkaan seiskan jäljestä tunnelityöääniin. Olin todella hämmentynyt ja NIIN iloinen! Nauratti niin, että melkein itketti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti