maanantai 9. helmikuuta 2015

Ja sitten niitä oikeita tunnelikuulumisia

Aamulla käväisin siis tuolla Näsinkallion työmaalla viemässä lupaamani pullat. Höpisin siellä parisenkymmentä minuuttia. Hassua. Minä, työmaalla. "Kuka ei kuulu joukkoon?"-valintatehtävä olisi ollut helppo... :D Kivaa silti oli. Tsiikaatsekkailtiin myös seinäkartalta näitä nykyisiä louhintatilanteita ja jutusteltiin sen sellaisista tunneliasioista, tein  täsmäkysymyksiä ja sain täsmävastauksia. Enimmäkseen kyllä höpöttelin varmaan ihan omiani. ;) Voi, miten olinkin taas ihan onnellinen, tajusin jälleen kerran, että nysse on oikeasti loppu.
Tuosta mennään Näsinkallion tunnelityömaalle...
En muuten ollutkaan tajunnut, että Näsinkallion "koppikylä," eli operaatiokeskus, sijaitsee siellä missä se näemmä sijaitsee. Ja tuo aitakin oli ihan törkeän hieno! Minun piti mennä sitä jo silloin syksyllä(kö se oli) katsomaan, mutten milloinkaan mennyt. No, nyt näin senkin.
Olikin muuten aivan törkeän hieno työmaa-aita, VOU!
Liikenneviraston sivulla oli taas tänään tuttuun tapaan asukastiedote 9.2.2015.

Sen sisältö on pitkälti sama kuin Liikenneviraston 'Ajankohtaista' -osiossakin. Osimoilleen näin (tsihihhii)...

Näsijärven jäälle meneminen Santalahdessa työmaan kohdalta ja itäpäässä Aspinniemestä Naistenlahden satamaan ulottuvalta alueelta on kielletty vesistötäytön aiheuttamasta heikosta jäätilanteesta johtuen.

Santalahti:
  • Rantaväylän pohjoisreunan pysäkkiä Rantatien valoliittymän länsipuolella siirretään parikymmentä metriä itäänpäin. Muutos astuu voimaan maanantaina 16.2.2015.
Naistenlahti:
  • Rauhaniementie sillan muotit valmistuvat, kulkuaukon palkit nostetaan paikalleen,  ja sitä myöden sillan alituskorkeus muuttuu ensi viikolla. Ajosuunnassa itä-länsi (jäähallilta Lielahteen) Rantaväylän oikean kaistan alikulkukorkeus on 4 m ja vasemman kaistan 4,4 m. Ajosuunnan länsi-itä alikulkukorkeus on molemmilla kaistoilla 4,4 m. Järjestely astuu voimaan viikolla 8 (siis ensi viikolla) ja on voimassa 30.6.2015 saakka.

Kerkesin juuri tänään Jarkolta kysellä miksei tuonne Flickriin tule kuvia tunnelin sisuksista ja ilokseni heti huomasin, että Rantatunnelin FB-sivuilla olikin kuva tunnelin sisältä. Kuvan tekstinä: "Tunnelin sisällä verhousrakenteen rakennustyöt ovat jo täydessä vauhdissa. Veden-, lämmön- ja paloneristävä rakenne asennetaan tunnelin koko pituudelle." Ja tuossa kuva(-kaappaus)..
Kuva Rantatunnelin FB-sivulta 9.2.2015
Oi, nyt ei juuri muuta päässä liiku, meinaa vähän väsyttää..

Maanantai -CHECK! Pullat -CHECK!
                                                                -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti