lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivää! ♥

“Good friends will help you until you’re unstuck.” – The Many Adventures of Winnie the Pooh
kuva ja teksti: blogs.disney.com
"Too true, too true. Winnie the Pooh really nails it with this observation. Though he’s quite literally talking about getting unstuck, we’re metaphorically talking about how friends can help us talk through problems. They help us see things from a different angle."
 

Näino! Ystävillä on ollut kyllä järjettömän suuri merkitys tämän tunnelielämän tuoksinnassa. Vähintään yhtä suuri merkitys kuin on tällä blogillakin.
Kiitos, että olette (ja olitte) ja jaksoitte minua, varsinkin kun olin eniten "pulassa."  Kiitos myös ilottelusta! En ole kuulkaas enää ollenkaan pulassa. Asioilla on tapana järjestyä! PUS! ♥

Hyvää Ystävänpäivää kaikille, myös Sinulle täällä blogissa! :)

                                                                                   -Anuliina

Ps. Ja Liisalle sanoisin, että tulipa yllätys postista, tuli maailman ehkä eniten hyvä mieli. Olet kyllä niin ihana! Perästä kuuluu... ;)


Tuosta kuvasta vielä sananen... En valinnut sattumoisin tuollaista onkalokuvaa tänne blogiin. ;D
Minun on kuitenkin laitettava tänne linkki A.A.Milnen tarinan kuvaan tästä Puhin juuttumistapauksesta. Pidän noista Milnen kirjojen oikeista kuvista hirmuisesti (kuvittaja on muuten E.H. Shepard), Disneyn vastaavista en niinkään, mutta kun kerta jutunkin lainasin, niin...


EDIT. 15.2.15, kahentoista aikoihin: Ystävä ei myöskään mitenkään edes kummeksu pyyntöäni, kun olemme menossa Pyynikille ja näkötorniin munkkiloimaan:
Minä: "Voitaisko me ajaa... Tai siis pääsisinks mä tonne Onkiniemeen tunnelityömaalle?"
Ystävä: nauraen "Tietysti!! :D Meillä ei oo mitään muuta ku aikaa. Sinne mennään."

Hihii...

2 kommenttia:

  1. Hyvää Ystävänpäivää sinullekin, Anuliina! :)

    Tässä iloksesi ja lähenevän kevään kunniaksi Karvakuonojen kesäseikkailu Näsijärvellä kultaisen 1980-luvun Pikku Kakkosesta. Kesäistä mieltä ja ah, nostalgiaa rakastettavan ja tamperetta hyvällä nuotilla puhuvan RANSUN (Pertti Nättilä) ja kavereitten seurassa, jotka matkaavat omalla höyrylaivalla (huomaa tassulogo!) kohti Siilinkaria, kanavaa ja Kirnusalmen kalliomaalauksia:

    www.yle.fi/aihe/artikkeli/2007/03/28/karvakuonot-vesilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Hihhii... Karvakuonot on kyllä parhautta! Oispa tosiaan jo kesä, voisin itsekin lähteä venereissulle, tassulogolla tai ilman. :D

      Poista