torstai 30. lokakuuta 2014

Asfalttia näkyvissä!

No NYT! Tulin kotiin hiukan ennen viittä ja kylläpä kyllä, siellä oli asfalttimiehiä hommissa.

Aamulla töihin lähtiessäni tarkastelin hiukan tuota sillan purkutilannetta. (Kun ei sitä kerta illalla enää näe kunnolla. Hemmetin syksy ja talvi -ja pimeys.) Onhan se edennyt jo taas ihan melkoisesti. Kuulin kyllä aamulla, kun alkoivat jysäytellä siltaa palasiksi. 
Naistenlahden eteläisen ylikulkusillan purkua 30.10.14
 Ja vähän lähempää. Olisi tietysti kannattanut mennä notkumaan tuonne muurille, olisi tullut parempia kuvia,  mutta en minä ehtinyt, ei nimittäin sovi ihmisen myöhästyä töistä tunnelikuvausten tähden. ;)
Naistenlahden eteläisen ylikulkusillan purkua 30.10.14
 Niin, siitä asfaltointitilanteestakin otin kuvan... Ihan nopsasti vain piha-aidalta tuossa kotiutuessani. Hämärä olikin taas jo laskeutumassa, kun saavuin kotiin, joten kuva on taas kovin huono, kameran ruudulla se näytti kyllä tarkemmalta. Vaikka ei se nyt kai oo niin justiisa. Todistettavasti ainakin tuohon Kaarikadun risteykseen asti on asfaltoitu. En jaksanut kävellä kurkkimaan millä mallilla Soukanlahdenkatu kokonaisuudessaan on. Ehtiihän tuota...
Soukanlahdenkadun asfaltointia 30.10.2014
Joku muuten ropsuttaa tunnelissa. On ropsuttanut siitä asti, kun tulin kotiin. Ehkä täällä on räjäytelty päivällä ja nyt sitten "rapsutellaan". Tai sitten ne tekevät siellä jotain muuta jännää. Eilen muuten räjähtelikin illalla melkoisesti. Pitkästä aikaa. Melkein vois luulla, että nyt oli vuorossa meidän tunneli.

Nyt en taida jaksaa löpistä enempää.

                                                         -A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti