lauantai 25. lokakuuta 2014

Ommmmm....


No niin. Hetkellinen tunneliahdinko meni taas ohi. Järkyttävää miten "reunalla" sitä keikkuukin, vaikka toisin luulis. Kun nyt pysyis tässä hetkessä eikä miettis menneitä tai ainakaan murehtisi tulevaista.

Eilen kävi hassu juttu. Tulin kotiin joskus viiden jälkeen ja työmaa oli hiljainen. Siis ainakin sikäli, ettei siltaa purettu tai mitään sellaista suurempaa maan päällistä toimintaa suoritettu. Puoli kasilta kuitenkin alkoi taas pauke. Ajattelin, että mitvit, ensin lopettavat iltapäivällä ja aloittavat sitten illalla!!! Onneksi muistin lukeneeni  Valoviikkojen alkamisesta ja nopeasti päättelinkin, ettei se olekaan purkutyömaa, vaan ilotulitus. Ehkä. Että semmonen metakka.

Tuo ilotulitus sopii kuvaamaan useampaakin tunnelitytömaatapahtumaa. Muistaakseni kuvailin räjäytyksiä (niitä tässä alla tapahtuvia) joskus aiemmin, että paukkuu ja tärisee niin kuin ilotulitus järjestettäisi suoraan lattian alla. Ja savuakin saadaan jälkimainingeissa. Ja eilisiltainen pauke oli täysin verrattavissa noihin maanpäällisiin työmaaääniin. Lastausta ja purkua tai ilotulitusta...ihan sama.
Niin, että mikäs meillä tässä ollessa, varsinkin, jos on ilotulituksen ystävä. ;)

 Eilen oli taas lehdessä (ja TKL:n sivuilla) tiedotus bussipysäkkimuutoksesta. Naistenlahden pysäkki poistuu käytöstä.
"Tampereella Naistenlahden pysäkki poistuu toistaiseksi käytöstä. 
Pysäkin numero on 0705, se on Kekkosentiellä ja pysäkkiä on käyttänyt linja numero 24.  
Pysäkki ei ole käytössä enää maanantaina. Pysäkin poisto tehdään turvallisuussyistä Kekkosentiellä tehtyjen sillan purkuun liittyvien uusien liikennejärjestelyiden vuoksi.
Jo syyskuussa pysäkki siirrettiin sillan purkamisen alta voimalaitokselta tulevan rampin kohdalle, mutta nyt pysäkki poistuu toistaiseksi kokonaan käytöstä."

No niin, ei tässä muuta. Koitan olla taas ihan zen.

                                                                   -Anuliina
                                                                          ...ommmmmmmmmmmm.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti