perjantai 10. lokakuuta 2014

Kiven päivää!

Hyvää Aleksis Kiven päivää! Ja nyt kun kerran on Kiven päivä, niin en tietenkään voinut olla kulkematta tunnelityömaan kautta kotiin. Siellä nimittäin on sitä kiveä. Ja paljon.
Töitähommia.  Naistenlahden tunnelityömaata 10.10.14
 Soukanlahdenkatu on kuin onkin täytetty hiekalla, kivellä, louheella ja sen sellaisilla. Melkein jo kokonaan.
Soukanlahdenkatu 10.10.2014 (ja taas tuo Fostersin rekka *köh*)
En tietenkään mitenkään halua osoitella, mutta huomasittehan katsoa oikeaan alareunaan hiekkakasan taakse. Siellä se taas on: Fosters. Laittaisin nyt tähän  sellaisen facebook-peukun, jos voisin. :)

Kävelin lähemmäs ja ollessani kaivurin kohdalla se alkoikin kääntyä ja liikkua! ÄÄK! Kone! Liikkuu!! Kauha!! Minuun melkein iski pienimuotoinen kauhun tunne, vaikka se toisella puolella aitoja olikin. Koneet saa aikaan minussa jotain kauhunsekaisia tunnelmia. Mitä robotimpi sen karmivampaa. En ymmärrä.

Muistan, kun joskus pikkuisena tyttönä oltiin Uudenkaupungin autotehtaalla jollain kierroksella ja huristeltiin sillä junalla(?) pisinposin tehdassaleja ja siellä ne valtavat robotit kyhäsi niitä autoja... Olin AIVAN kauhuissani. EI VOI ihan itsekseen liikuskella ja duunata hommaa koneet, ei vain voi. (Retki Leafin makeistehtaille oli paljon mukavampi kokemus. Ihan vain sivuhuomautuksena, vaikkei se tähän mitenkään liitykään.:D)

Ihmettelen suuresti miten en ollenkaan panikoinut silloin tunnelissa... Robottijumbo kun kumminkin siellä porasi menemään. Mutta olihan  siellä ihminenkin sisällä ohjaamossa, puikoissa. Onneksi sentään.
Naistenlahden tunnelityömaa - Soukanlahdenkatu 10.10.2014
Noh, se kaivuri ryskäsi kivikasan päälle, levitti tuota kivimurskaa ja kääntyi takaisin. Ai kamala! Minä kipitin juoksujalkaa kauemmas... Alta pois! Ja olin taas ihan cool. ;)
Soukanlahdenkatu 10.10.2014, Rotvallin reunaa ja tukimuuria näkyvissä
Nappasin vauhdissa vielä kuvaa reunakivitystilanteesta.. Kyllähän tuo näyttää jo ihan hyvältä koko Soukanlahdenkatu. Otaksun, että ne viimeaikaiset  kuminat on kuuluneet noista kuormureista ja niistä miljantreista kivi/louhelasteista, joita tänne on kipattu.


Jep, minäpä päätän kivi-raporttini tähän. Hyvää viikonloppua!

                                           -A.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, kun linkitit sen lähettämäni uutisen muidenkin nähtäväksi.

    Tällaisia asuntoja ne meinaa rakennella: http://www.yitkoti.fi/yit_koti/asunnot-alueittain/muu-suomi/tampere/ranta-tampella/ranta-tampella?gclid=CJz7ktS_psECFaL2cgodmlEArQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasi tosiaan mennä itteltäkin ohi ne uutiset. Toki jaan juttuja sitten muillekin. Kiitos vielä linkistä, säästyin suurelta etsimisvaivalta. ;) Mä nimittäin aloin googlailun ihan vääristä uutisista. Onneksi satuin huomaamaan, että oli tullut kommentti.

      Ja juu, olinkin tuon Ranta-Tampellan asunto -linkin jo tsekannut. Facebook mulle sitä sivua ihan yllättäen suositteli uutisvirrassani..

      Louhinnoista tai räjäytyksistä ei sentään enää ole tullut niitä adseja. ;)

      Poista