maanantai 13. lokakuuta 2014

Hyvää Kansallista epäonnistumisen päivää!

Että tänään ei oo sitten ihan niin justiisa mikään. Nyt siis kaikki päivän teeman mukaisesti yrittämään ja epäonnistumaan! Onnistuminenkin sallittaneen, mutta ei ole pakollista. ;)

Jahas sitten tunneloimiseen. Liikenneviraston sivuille ei ainakaan vielä toistaiseksi (klo 16.35) ole päivitetty uutta asukastiedotetta. Mutta minä voin kertoa...
Tunnelinsuun näkymiä 13.10.14
Täällä tunnelireportterinne Anuliina, Tunnelinsuu*. Soukanlahdenkadun reunakivetystyöt jatkuvat. Nyt rotvallin reunojen kylkeen asetellaan jonkunsorttisia  pienempiä kivilaattoja. Tai olisivatkohan ne sellaisia ihan "perus"katukiviä. Tai jotain. Nättiä kuitenkin tulee.
Porapaalutuskone, joka siis valmistelee Rauhaniementien uuden sillan rakennusjuttuja, on nyttemmin siirtynyt Rantatien eteläpuolelle.
Tunnelissa porataan ja louhitaan, kuinkas muutenkaan. (Tämä on mutu-tietoa, sillä minkäänlaista ääntä ei tällä hetkellä tunnelista kantaudu. Kyllä ne siellä kumminkin temmeltävät.) Tunnelin suun välittömässä läheisyydessä asuvat asukkaat odottavat malttamattomina tunneleiden puhkaisua.
Seurantapalvelu Louhesta louhintatilanne 13.10.2014
ÄÄK! Seurantapalvelu Louhen mukaan pohjoinen tunneli on ohittanut eteläisen tunnelin louhinnoissa. Mahtaakohan nyt sitten tänään jyrähtää vuorostaan tässä meidän tunnelissa -eli voimallisemmin kuin aikoihin.. Toisaalta, ehkä siitä olisi informoitu. Tai sitten ei. No, minä olen ihan ZEN. Niivvarmaan.

Kansallinen epäonnistumisen päiväkin vielä. Toivottavasti tunnelimiehet ei ota päivää liian kirjaimellisesti. 

En nyt hölise enempää. Linkitän asukastiedotteen tänne, kunhan se joskus pärähtää tuonne Liikenneviraston sivuille.
                                                 -Anuliina

*(sic) Tunnelinsuu yhteen kirjoitettuna tarkoittaa siis paikkaa. Mm. minun kotiani. Meitä täällä ylhäällä.
Ja siksi se kirjoitetaan yhteen. Vrt. Joensuu, joen suu - Tunnelinsuu, tunnelin suu. Jos ette tienneet. ;)
Niin, että kyllä minä tiedän, että kieliopillisesti oikein kirjoitettuna tunnelin suu kuuluisi kirjoittaa erikseen. Ihan on harkittua tämä, nih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti