lauantai 4. lokakuuta 2014

Huomenna jumboilua & Tunneli uutisissa! Ooh!

Skudaa. Kyllä mä nopeasti tulinkin täällä vielä käymään ennen illan rientoja. Tunnelielämässä on kaikki mallillaan. Ei valtavia järistyksiä, ei pärinää tai tärinää. Itselläni taitaa tämä maailma muuten vain vähän järistä. ;) On se hyvä, ettei satu samaan aikaan kahta järinää. Tai no, siinähän ne samassa kai menisi.
Kuva lainattu Lemminkäisen sivulta
Niin, sitä minä lähinnä tulin muistuttamaan, että huomenna, Tampereen päivänä, ne porajumbot on siis kaikelle kansalle nähtävänä. Käykääs ihmettelemässä niitä huomenna PMK:n talon pohjoispäädyssä sisäpihalla tai Santalahdessa Haarlan talon pihalla. Klo 11-15.

Melkein tekis mieli itsekin mennä, mutta en ehkä voi.

                                                Tsin, tsin. ;)
                                                                   -Anuliina

Edit. Höh, justiin kuulin, että eilen on  iltauutisissa (oiskohan jossain Pohjanmaan tienoilla) ollut juttua tunnelista. Minäkin haluan nähdä! ...ryhtyy googlaamaan...

Ja hetkeä myöhemmin taas edittiä: Ystävälliselle kommentoijalle tuhannet kiitokset, Hämeen uutisissa ainakin on eilen siis ollut juttua tunnelista. Uutisiin pääsee TÄSTÄ. Tunnelijuttu on ihan heti alussa.

Ai hemmeti, ai hemmetti! Siellä se rusnauspiikkikin tosiaan rapsutteli kallion kattoa!! ÄÄK! YYH! Karvat nousi käsissä pystyyn, vaikkei s i t ä  ä ä n t ä uutisissa kuulunutkaan. :D
SIINÄ SE ON! ÄÄK! Kuva(kaappaus): Yle Uutiset 3.10.14
Eli siis lähes puolet tunnelista ON louhittu, niin kuin tuossa aiemmin laskeskelin Louhesta.. Melkoisen valtaisat on nuo tunnelit kyllä. Katsokaas oikein uutinen, tulee tuoretta täsmätunneli-infoa. :)

1 kommentti:

  1. Oi! VOOOOU!! Kiitos! :)
    Ja KYLLÄ, rusnauspiikki oli siellä myös! YYH! Karvat nousi käsissä pystyyn. :D

    Laitanpa linkin tuonne juttuun.

    VastaaPoista