tiistai 28. lokakuuta 2014

Soukanlahdenkatu oli "avoisina"!!

Ooh! Pääsin kurkistelemaan tunnelin suulle! Niin, kiersin siis kotiin taas tuolta Soukanlahdenkadun kautta, ihan vain nähdäkseni joko jo päällystystyö on aloitettu. Havaitsin heti, ettei työmaa-aitoja ollut esteenä! OI! Soukanlahdenkatu oli ihan avoisina. [Opiskeluaikoina yhden kiinalaisravintolan kyltissä luki "avoisina". Minusta se oli hyvin sympaattinen erhe. Huomattavasti kivempi "avoisina" on kuin "avoinna" tai "auki". Ainakin minusta.] En tiedä onko tämä aidattomuus pysyväisluontoinen järjestely ja pääseekö siitä ihan koko matkan perälle saakka, mutta ainakin tuonne kulmaan asti reitti oli selvä. Kaarikadulle ei joka tapauksessa pääse ainakaan vielä kääntymään. Siellä oli vielä aidat ja hiukan myös välineistöä. 
 Soukanlahdenkadulla EI työmaa-aitoja!! OOH!  28.10.2014
Minä tietysti suuntasin välittömästi tukimuurille, kun se kerran oli ihan luvallista. Olen minä saattanut siellä kerran ennekin olla, ihan salaa, tai sitten en. Ehkä vain huiputan. ;)  Oli harmillisen pimeää. Pahoitteluni siis myös kuvien laadusta... Tuosta Naistenlahden eteläisen ylikulkusillan purkutilanteesta (tai oikein mistään muustakaan) ei millään saa mitään tolkkua. Alla olevasta kuvasta siis.  Ei sen väliä. Muurille pääsin kuitenkin. :)
Naistenlahden tunnelityömaa. Näkymä tukimuurilta 28.10.14
 Hui hai. Siihen se tulee. Hiukan hirvitti ajatus, että tuosta ne sitten tulevat ulos ja menevät sisään. Ihan melkein kodin kulmalta. Sormet kyynerpäitä myöten ristiin, että metakka ei ole korviahuumaava. :/
Tunnelin suu. Siihen se tulee. Naistenlahden tunnelityömaa 28.10.2014
Soukanlahdenkatua ei oltu vielä asfaltoitu. (Kirjoittaisin niin paljon mieluummin asvaltoitu, mutten kirjoita, koska tuo asfaltti kai kuuluu kirjoittaa äffällä.) Mutta välineistöä oli vedetty vinoparkkiin Kaarikadun ja Soukanlahdenkadun kulmaan. Ehkä jo huomenna tulevat asfalttimiehet..
Välineistöä vinoparkissa. ;)   28.10.2014
Semmosta mietiskelin ihan vaan ittekseni, että onkohan asukastilaisuuksia luvassa ennen tunnelien puhkomista.

En mä sitten oikein muuta ole ehtinyt mietiskelläkään, pitelee hiukan kiirettä.

Ksau taas!
                                                       -Anuliina


EDIT. Keskiviikkona 17.22: Tänään kotimatkalla törmäsin tunnelimieheen. Tai en varsinaisesti törmännyt -eikä se tainnut varsinainen tunnelimieskään olla, maanpäällistyömies paremminkin. Juuri tuossa viimeisen kuvan osoittamassa paikassa oli hän tasoittelemassa jalkakäytävän soraa. Tunnelimies (käytettäköön sitä nyt yleisnimenä kaikille tunneliin mitenkään liitoksissa oleville työmiehille) sanoi, että huomenna (tai viimeistään ylihuomenna) tulee asfaltti. Hän ei osannut sanoa aukeaako silloin myös yhteys Kaarikadulle. Nähtäväksi jää. Ei mulla muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti